Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan szerezzek gyorsan alkatrészt?

Hogyan szerezzek gyorsan alkatrészt?

Ha te is a mezőgazdaságban dolgozol, akkor neked sem kell hosszasan ecsetelnünk, hogy 1-1 nap is milyen sokat számíthat. A mezőgazdaság sajnos az az iparág, ami folyamatos odafigyelést, folyamatos pörgést igényel, nem állhat meg a munka egy percre sem. Azonban – mint az élet oly sok más területén – a mezőgazdasági munkák során is történhetnek olyan előre nem várt dolgok, amik megnehezítik a munkákat.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor pont a legrosszabbkor hibásodik meg egy-egy alkatrész, megakasztva ezzel a munkánkat. Aratás idején, amikor a legfontosabb lenne, hogy a kombájn minden része megfelelően működjön, amikor a pótkocsinak tökéletesen kellene bírnia a legnagyobb terheket is, amikor a bálázás minden lépésének hatékonyan kellene működnie. Ha nem készültünk fel minden lehetséges meghibásodásra, az igen nagy fennakadásokat okozhat, de mégsincs veszve minden!

Mitévők lehetünk ilyenkor?

Mi a Ferwantnál pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos az, hogy minél hamarabb megkapd a szükséges alkatrészeid, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb kiszállításra kerüljenek a megrendelt termékeid. Mit is jelent ez? Azt, hogy akár már 1 nap alatt is kézhez kaphatsz mindent, amire szükséged van!

Nézz szét nálunk és válogass kedvedre alkatrészeink között.

Kínálatunkban te is megtaláhatsz mindent, kezdve az olyan alapoktól, mint :

 - Akkumlátorok

 - Csapágyak

 - Csövek

 - Lámpák, Stb.

De ha erőgép alkatrészeket, vagy munkagép alkatrészeket keresel, mi akkor is a rendelkezésedre állunk!