Barion Pixel

Mezőgazdasági alkatrészek széles választéka!

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák / Termékek

Akkumulátorok és töltők

A mezőgazdasági munkákhoz nélkülözhetetlenek a megbízható, karbantartásmentes akkumulátorok és töltők. Ezek felé a legnagyobb elvárás, hogy minden időjárási körülmény között hatékonyan működjenek. Az akkumulátorok és töltők tárháza végtelen: különböző méretű, kapacitású és fajtájú termékek széles kínálatával találkozhatunk. Legyen szó azonban traktor, vagy személyautó akkumulátorról a FerWantnál minden típus megtalálható, amelyekkel nem lesz fennakadás a munka során! 

Jó minőségű akkumulátorok és töltők 

A mezőgazdasági munkák során elengedhetetlenek a jól működő, minőségi akkumulátorok és töltők, hogy a gépek megfelelően és hatékonyan működhessenek. Az akkumulátorok és töltők esetében több tényezőt is figyelembe kell ahhoz, hogy kiválasszuk a legjobbat. 

Alacsony karbantartási igény 

A modern akkumulátorok és töltők nagy előnye, hogy nem igényelnek karbantartást, így nincs szükség a rendszeres ellenőrzésükre.  

Megbízható indító teljesítmény

Fontos, hogy a megfelelő akkumulátorok és töltők minden időjárási körülmény között megfelelően üzemeljenek. Az akkumulátoroknak rekkenő hőségben és rendkívüli hidegben is képesnek kell lennie beindítani a járművet, a töltőknek pedig használatra készen kell állniuk, ha szükségünk van rájuk, legyen akár tél, vagy nyár. 

Vibrációálló 

A megfelelő akkumulátoroknak ellen kell állniuk a jármű által okozott folyamatos vibrációnak. Enélkül az akkumulátor idő előtt tönkremegy és csere szükséges. 

Korrózióálló 

Az akkumulátor csatlakozóinak és alkatrészeinek ellenállónak kell lenniük a korrózióval szemben, ami hozzájárul az akkumulátor hosszabb élettartamához.

Ár-érték arány 

Nem elég, ha az akkumulátorok és töltők megfelelnek a fenn említett szempontoknak, fontos az is, hogy megfizethetőek legyenek. A FerWant saját márkás akkumulátorai minőségi darabok, amelyekhez megfizethető ár is társul. 

Garancia 

Érdemes olyan akkumulátort választani, amelyre akár több éves garanciát is vállal a gyártó. Így probléma esetén elkerülhetjük a felesleges pénzkidobást egy új akkumulátor vásárlása esetén. 

Kapacitás és indítóáram 

Az akkumulátorok kiválasztásánál fontos figyelembe venni a kapacitást (Ah) és az indítóáramot (A) is. Ezek minden esetben fel vannak tüntetve az akkumulátor külsején, vagy a leírásukban. Ezek az adatok fontosak a megfelelő akkumulátorok kiválasztásánál. 

Érdemes olyan akkumulátort választani, amelynek nagyobb a kapacitása, így kevesebb töltés töltési ciklust igényel. A kevesebb töltési ciklus pedig az akkumulátor hosszabb élettartamát jelentheti. 

Image